Over ons

Passie en vriendelijkheid

Ons Bed and Breakfast aan de Peizerweg

Net dat beetje extra

Beiden beleven wij dus veel plezier aan hard werken en veel sociaal contact, en dit leek ons een fantastische nieuwe uitdaging. Wij streven er dan ook naar om een succesvol en gezellig bedrijf te runnen waar de gasten het goed naar hun zin hebben.

Wie zijn we

Wij zijn Bobby en Danielle, twee jonge ondernemers en wij ontvangen u graag in onze Bed and Breakfast in Groningen, waar we afgelopen april definitief naartoe zijn verhuisd vanuit het naastgelegen dorp Peize (Drenthe). Het pand hebben we in december 2017 gekocht en zijn sindsdien begonnen met het verbouwen van onze eigen woning en de aangelegen Bed and Breakfast. Bobby heeft op allerlei markten gestaan met het verkopen van vis, en voorziet u dan natuurlijk ook graag van de beste tips in de buurt wat lekker eten en gezellig winkelen betreft. Danielle heeft verschillende functies gehad in een hotel in Groningen en is daarom ook goed op de hoogte over de Groningse horeca en het comfort wat door de gasten gewenst wordt.

Reserveer nu

Geniet van een heerlijk verblijf in Groningen bij onze Bed & Breakfast. Reserveren doet u heel gemakkelijk via deze website. Bekijk de beschikbaarheid via onze kalender.

Reserveer online

bezoek ons

Peizerweg 244
9744BC Groningen

Bed and Breakfast Groningen - Peizerweg

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
+31 (0)50 - 204 68 39
BTW: (NL)858435494B01
KVK: 70726124